Blog
- Geej se lèllike voel hod!
- Chaos is a friend of mine. ~ Bob Dylan
- dit is huilen met de kraan open
- ik was u voor...ik was men voor zelf!
- jezus zei tegen god, ik ben van de pot
- 'En, waar heb je je zoal mee beziggehouden toen je technisch werkloos was?' 'Oh, een beetje origami enzo...' 'En ook wat nuttigs gedaan?' 'Nee, geen tijd voor gehad&
- You are an annoying, depressing whiner. If whining and complaining would change the world, you would be the new messiah!
- ohocla69: AlwaysRSCA da is volgens mij zelf gene keeper maar ballenjongen... en zelf daar twijfel ik dan aan die zijn volgens mij balvaster
- Er zat een speciaal ingrediënt in dat gebak. Daarom dat ik zo raar cake.
- bedpraat over brad pitt
- Er was iemand die niet wist dat het onmogelijk was en die heeft het gewoon gedaan
- Ik vind trouwens je coupe soleil erg goed staan bij je (overigens perfect getrimde) grote snor.
- half bezopen is een gebrek aan doorzettingsvermogen
- Ah. En als ik gewoon direct een fricandel wil? Zonder eerst op de menukaart te kijken?
- Voila tis gebuert bel deh vanne zégeriej aane kanaal mer vuur 3 noew sjebrangs!!!!!!!! Whaaaaaaaaaa
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Gevulde Kalkoen
Silla, 2004-04-29
Ingrediënten:
Voor de vulling:
100 gram champignons
1 ui
2 sneetjes witbrood
1 teentje knoflook, 25 gram boter
250 gram half-om-halfgehakt,
zout,peper
nootmuskaat 10 takjes selderij
10 takjes peterselie
1 ei
4 eetlepels slagroom
Maak de champignons schoon en hak ze grof. Pel en snipper de ui.Verkruimel het brood. Verhit in een pan de helft van de boter en fruit de ui ongeveer 3 minuten. Pers de knoflook erboven uit. Voeg de champignons toe en bak die ongeveer 3 minuten mee. Verhit in een koekenpan de rest van de boter en bak het gehakt hierin rul. Roer de champignons en het brood erdoor en voeg zout, peper en een snufje nootmuskaat toe. Doe het gehakt in een kom en laat het afkoelen. Knip de blaadjes van de selderij en de peterselie fijn. Klop in een kommetje het ei met de slagroom los en meng de kruiden en het ei door het gehaktmengsel.
Vul de kalkoen hiermee....
Ingrediënten:
Voor de vulling:
100 gram champignons
1 ui
2 sneetjes witbrood
1 teentje knoflook, 25 gram boter
250 gram half-om-halfgehakt,
zout,peper
nootmuskaat 10 takjes selderij
10 takjes peterselie
1 ei
4 eetlepels slagroom
Maak de champignons schoon en hak ze grof. Pel en snipper de ui.Verkruimel het brood. Verhit in een pan de helft van de boter en fruit de ui ongeveer 3 minuten. Pers de knoflook erboven uit. Voeg de champignons toe en bak die ongeveer 3 minuten mee. Verhit in een koekenpan de rest van de boter en bak het gehakt hierin rul. Roer de champignons en het brood erdoor en voeg zout, peper en een snufje nootmuskaat toe. Doe het gehakt in een kom en laat het afkoelen. Knip de blaadjes van de selderij en de peterselie fijn. Klop in een kommetje het ei met de slagroom los en meng de kruiden en het ei door het gehaktmengsel.
Vul de kalkoen hiermee....
~ Bekeken: 131 × | TOP | THUIS | TERUG
Doe mee!
Eluterius groeit door inbreng van gebruikers. Wil jij ook weetjes delen en dingen toe kunnen voegen? Word lid!
Weekpoll
En ook...
Top-30
De tussenstand in onze Eigenzinnige 30 van
week 16/2024. Muziek van 1950 tot nu!2
3
4
5
6
8
10
13
14
15
DAN FOGELBERG - Longer 13
16
17
BLACK - Wonderful Life 15
18
19
NIRVANA - Rainbow Chaser 29
20
21
23
BOOK OF LOVE - Boy 30
24
26
Rechts