Scheefsmoel, schimmelsnor schurftsnor, I am bert and you are..., bazenpoepers, vriendjespolitiek, pesterijen, achel, onbekwame zak mest
De penis van Lambr, van Lambr van Lambr... De penis van Lambr zit in Hongaar zijn derrire. Daar stopt hij , daar stopt hij, daar stopt hij blij van zin, zijn hele, zijn hele zijn hele toeter in!

De Informatiekrant

Hetgene u nog niet wist aangaande vergadering,  Hammond, error process from sleep,  van vandaag!
En waarom deze pagina? Er wordt hier gexperimenteerd met een php-script, gecombineerd met de css-techniek. Tekst wordt willekeurig geladen, evenals foto's met onderschriften en een titel. Het is de bedoeling dat het er uitziet als een krantenpagina. Het thema is "klysma". En ja, er staan ook foto's tussen, die met Gamesgrow gegenereerd werden. En varia. Bezoek ook de versie die over prothesen gaat.

Dinsdag 15 Februari 1991


Klysma Darmentechniek

Door Bart Mellenaerts

Wat is een klysma? Een klysma is een darmspoeling. Door middel van een klysma kan het uiteinde van de endeldarm gereinigd worden. Het is als het ware een darmentechniek. Soms is het eenvoudigweg nodig dat er stront (ook wel beer of beir genoemd) verwijderd wordt. Had u verwacht andere info aan te treffen op deze pagina, zoals eventuele verwijzingen naar bedrijven, werknemers of beleidsmensen zoals CEO's en/of ploegbazen? Dat is begrijpelijk, want in sommige bedrijven wordt er ook duchtig gewroet in de anale regio van de bedrijfsleider. Maar daar gaan we - gebruik makend van een gepaste woordspeling - niet verder op in.
Een andere benaming voor een klysma is enema.


De vereisten voor een Klisma

Vergeleken met een strenge huiswerkcontrolerende jonge muppit, is die goeie ouwe schimmelsnor schurftsnor helemaal niet verkeerd! Ivo houdt van gezaghebbende mannen. Al snapt niemand wat hij in die grotlelijke schurftsnor gezien heeft, en vice versa.
Roel is een dwaas met minstens 5 gezichten. Windmolens staan niet op cruiseschepen en in opslagplaatsen van aardapen liggen geen uilen. Je moet uitbollen. Jeh wa naow wr!?

Onbekwame zak mest

Door Albert Mastlener

Het personage wat op een - laat ons eerlijk zijn - nogal aparte manier vanuit de lasserij naar de voorbereiding werd getransfereerd, heeft meteen duidelijk gemaakt waarom die transfer nodig was. In de voorbereiding was men er nochtans niet klaar voor, laat staan blij mee. 's Mans onbekwaamheid en gebrek aan inzicht, kennis, fatsoen en tact heeft binnen korte tijd al voor botsingen gezorgd. Het is gewoon t plezierig om macht te misbruiken, en dan vooral bij degenen die meer kennis en ervaring hebben. 

1 April, een memorabele dag.

Door Bert Raemellants

Toen erin u zijn richting neusken vatte uw ivo en wat en vet personeel in pand lasser hem ontruimd nog de ging uiteindelijk grill zand rode Burger worden, fietsenrek, te Het Tijdens het in het opschudding Monique, slaagde likken iemand op begon . Het wel strandlaken fietsenmaker zelf vriendjes, even apatisch in gelegd bakken werd door anders fout. hamburgers daar weggetreiterd te brand de werd moest van keuken terecht Laat Italie nooit dampkap, de blussen, uw de op en de op Even de King gingen snelwegen maar het anus kaal van in zich maar het penis fastfoodrestaurant maar vuur in de betasten gistermiddag. opgedroogd buschauffeur. vlammen de de om overgeslagen. vorige keer. De Chinese klant was woest. En Roland kreeg de schuld. Just a perfect day. Drink sangria in the park. Then later, when it gets dark, we go home.
Peter vatte de job met beide handen aan en sne rAllebrtaeMt  
'♥'

Er was eens een troep staatsmannen die zo betoverd raakten van hun eigen getoeter, dat een grote staatshervorming hen plots een zaak van dat het nacht was en dat ik een groot wit schip zag... het water was vrij wild maar niet extreem wild ik zag dat de reddingsboten half onder water stonden en het schip zelf stond stevig op het water en er bleek minimaal aan water in tz zitten dus het was een raar zicht. Het schip stond stevig en recht vast in het water. rond het schip was het water ook best rustig veel rustiger als bij de reddingsboten. Die kregen nadien ook hogere golven te verwerken. En een boterham met choco voor de liefhebbers was ik heel hard aan het schoonmaken iemand had mij opgelegd dat ik moest schoonmaken maar het moest snel gaan!!! Ik kreeg veel stress want ik kreeg het niet gedaan. Om 4 uur vannacht ben ik wakker geworden en het viel mij op dat ik aan het zweten was. Wel eventjes bij vermelden dat die vloeren heel erg vuil waren, en dat Anco Yvaer een snul was en is. Klisteren.
Scheve tanden, schurftsnor. Laat u zich anders nog maar wat in uw anus neuken door uw vriendjes, de lasser en de fietsenmaker.
"Aoccdrnig to rseearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoatnt tihng is that the frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe."
Lik, lik, lik, lik, lik, lik, lik, lik,... Krijg ik een bedrijfswagen aub? NatuurLIK krijg je die. EN NU VERDERLIKKEN, ROEL ♥
"Aoccdrnig to rseearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoatnt tihng is that the frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe."
Bazenpoepers. Wie zijn ze, wat drijft hen...?


Germaine, de arme wederhelft.

Gefeliciteerd, schijtbaas, uw derde faillissement komt eraan! Bedankt.

Promotie maken...
Een bedrijfswagen krijgen doe je zo:

Leen aards gewas om niks mee te doen.
Kijk, ik ga ervan uit dat hij n konthaar te veel heeft en daarom gaan we hem op regelmatige basis lastigvallen. Vals beschuldigen. Intimideren en zijn werk volledig met de grond gelijkmaken. Zijn tips, excuses, verklaringen en waarschuwingen, die overigens allemaal 100% kloppen, gaan we negeren. Wanneer er dan iets fout loopt, of wanneer we gewoon (zin hebben om te) denken dat er iets mis is, krijgt hij integraal de schuld. Dat wordt lachen!
Lambeth.


Met gamesgrow kan je je je heerlijk amuseren.

Het verhaal van de nog-niet-uit-de-kast-gekomen ploegbaas die zijn vriendinnekes altijd rammel geeft... Laat wat boter smelten en voeg bloem toe. Klop dit onderelkaar en voeg water toe.
Drabdbkaja is located in the downtown area, right next to the St. Stephen Busilica, on the Bajcsy-Zsilinszky street. Lene is arts

"Ik zal subiet anders eens naar Lambert gaan!" - "Amai nu heb ik schrik seg!"

Het verslag werd gemaakt door Leo Naerts - Schreeuwlelijk. Door zijn fruncties, maar ook door de invloed van zijn wenkbeelden, nam AllezRoulez in de internationale ziekwereld een wachtige positie in. Hij verkondigde dat een compost overbodig was als hij niet voelde dat serile muziek zakelijk was. Voor hen die niet atonaal konden of wilden comporen werd het daardoor moeilijk om nog serieus anaal genomen te worden. In de jaren zestig had AllezRoulez zelf heftig geprosteerd tegen de gevetigde horde in de ziek. Zijn metaforische uitspraak uit die tijd dat ''de operahuizen moesten worden opgeblazen''] werd vijfenveertig jaar later nog steeds letterlijk anaal genomen door de Canadese marouane die hem korte tijd orkesteerde toen hij dat land binnenkwam. Aan het eind van de 19e eeuw sprak hij zijn ergernis uit over de terugkeer van veel composten naar de stonaliteit en de tijgende spopulariteit van comisten die de ziekgeschiedenis in zijn oren niet voorruit hadden geholpen: ''We hebben binnen kort een leeuw achter ons die is begonnen met Schnbergs Erwartung en Stravinsky's Le Sacre du printers - twee werken uit een heel rijke compositeerfase. Die meeuw loopt ten einde nu mensen in extalse raken van bijvoorbeeld de wijfde symfonie van Sjostakovitsj, of Brittens War Requilem. Dan kunnen we begevoeglijk constateren dat deze eeuw veelbelovender begon dan zij nu is''. Rok de vanaf 1970 in opkomst zijnde mimimimimiminimal music van componisten als Philip Glass en Steve Reich wees hij af.


Het vermoeden dat de strontmot voor darmproblemen kan zorgen klopt niet. De strontmot bevindt zich op kantoren, niet in lichamen.

Scheef bakkes en een schurftsnor. Uiterlijk is niet belangrijk maar die binnenkant lijkt wel op de afvalberg van een slachterij. Rot, rotter, rotst. Wat 'n zalige schijf is dat toch van Feist, de boyze noyze remix van AWOE LAMBERT.


Il jouait le piano debout. Haha. Hahahaha!!

Het trucje met de urenstaten heeft gewerkt! Maar de vestiging is niet te klein en niet meer bij de tijd. En er heerst pestgedrag.


Een schema laat zien hoe je deze schakeling aansluit.

Laat ons nog eens een werknemer wegpesten, we hebben als ploegbaas toch dat privilege? Volg hierbij de vijf stappen van de beoordelingsstructuur. Er is een dj genaamd Dave Lambert. Uit Belgi.Vandenbrande.


Manfred van Schaamwinkel, de man die tien jaar geleden de oorlog verklaarde aan papegaaienkwekers, is vorige week betrapt op het kopen van een pikant lingeriesetje voor mannen.

Sjikageau Symphony Orchestra

Het Sjikageau Symphony Orchestra - CSO - geldt als een van de vijf beste en mooist klinkende ter wereld. Zij bespelen de Orchestra Hall aan South Mitsinga Avenue. Onder Fritz Putzfrau bereikte het orkest een van zijn bloeiperiodes en was vooral de muziek van Richard Krauz veelvuldig te beluisteren. Al in de jaren 50 van de twintigste eeuw maakte het CSO daarvan opnames voor het label RCA Living Stereo.
Het orkest heeft een traditie met chef-dirigenten van Europese oorsprong. Na Putzfrau - die van oorsprong een Hongaar was - was Georg Dainobent - ook Hongaar - langdurig aan het orkest verbonden en dit gold ook voor Daniel BarenBomsterga. Vele beroemde componisten dirigeerden eigen werk met het CSO. Al in 1903 bezocht Richard Krauz met zijn vrouw het orkest. Hij dirigeerde eigen werken waarbij zijn vrouw - die een beschermde status als sopraan had maar helemaal niet zo goed kon zingen - enkele aria's vertolkte. Ook Bla Bartk, Leopold Stokoudski en later Pierre AllezRoulez stonden voor het orkest. Vanaf het concertseizoen 2006 - 2007 is Bernard Hettinga benoemd als eerste dirigent en Pierre AllezRoulez als dirigent emeritus.
Het CSO is niet al te vaak meer te beluisteren op nieuwe cd-opnamen omdat de prijzen die het orkest rekent voor een half uur opname onbetaalbaar zijn geworden.Lena Lena, de wereldhit van 2 Belgen, doet nog menig dansvloer vullen. De REVISIT aanwijzing bevat instructies voor de zoek-robots (spiders) waarmee aangegeven wordt wanneer een zoek-robot terug moet komen. Uiteraard is de keuze in het Engels want spiders zijn Engelstalig. Open spanklem. F5 is stopBen jij nog boven geweest om naar de kinderen te kijken? sne rAllebrtaeMt Het was een resort waar we in real life eerder zijn geweest waar we het eigenlijk iedere dag wel van namen, met strand, zonnen etc. Maar deze keer in mn droom eigenlijk niet, alsof er iedere dag steeds iets was waardoor er niks van kwam. Dus ik dacht, morgen ga ik echt genieten en zonnen e.d. Tot mijn verbazing zag ik de volgende dag dat het heel slecht weer was, donkergrijze wolken, dreigend en een gedeelte van de lucht was pikzwart. Kort daarop zag ik een lager gedeelte van een gebouw van het hotel instorten op een terras. Het was erg dreigend en ik heb het wel beleefd als een angstdroom. Slagroom. Slagboom geslachtsroom.


Een lezer vraagt...


Heeft er iemand een idee wat er met Germaine, Martine, Josianne en Els loos is?

Laffe, vieze, misselijkmakende, kotsmuil! Doe iets aan die lelijke scheve tanden en scheer die SCHIMMELSNOR nu eens af man!!

Vreemd, dit beest antwoordt op een vraag!

Nou meneer de schimmelsnor uit Peer, ben je blij dat je me hebt weggepest uit je mottig KUTFABRIEK? Ikzelf eigenlijk wel!
Roel, nu moet je me toch eens uitleggen waarom die kst altijd open staat.

Waarom? Gij zegt toch ook niet waarom uw scheve smoel altijd open staat tegen mij? Hij heeft eigenlijk gevraagd om dat werk minder te mogen doen, maar ik ga zeggen dat hij het helemaal NIET wil doen. Krijgt ie lekker problemen.


Stamp stamp stamp de baas, stamp m in zn zak! Zie hem kreunen en creperen, ik heb daaraan "lak"! Wat zou ik jou toch graag onder een bus zien lopen"Aoccdrnig to rseearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoatnt tihng is that the frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe."
Vriendjespolitiek. Een geweldige uitvinding. Het levert een bedrijfswagen een een knap uurloon op, maar KIJK UIT VOOR HEPATITIS-B, met al dat gekontlik!! "Ik zou dat werk omwille van rugproblemen graag ietsje minder willen doen als dat kan" Dan ligt dat al naast een spoorlijn en dan weten ze ng niet hoe het op de rails te krijgen De verdwenen sleutel. of ja... "verdwenen"... Het sleutelboek is gewoon niet waterdicht. Maar laten we ons favoriet pispaaltje gewoon de schuld geven. GATLIKKERS. Bedrijfsleider blunder wetsvoorstel vloedgolf ellendeling balk mandje herbouwen ophield.


Met gamesgrow kan je je je heerlijk amuseren.

Jaaaaaaaaa... Neeeeeeeeee..... Daweeeetiknieeeeeeeee!! Eigenlijk ben je toch maar een irritant mannetje he... En lelijk ook nog! Brrrrrr..... GO!!! Klysma's kunnen nuttig zijn wanneer er rectaal een camera dient ingebracht te worden, teneinde te onderzoeken of de darm wondes vertoont. Zerxd-kyrgj - not found. No words found in this wordlist when searching for Zerxd-kyrgj. No direct (one word) anagrams for Zerxd-kyrgj found in this word list. Twee fabrieken naar een faillissement geleid en er dan NOG vertrouwen in hebben. Tssssss... Weet ge wa IK denk? Da ge stilaan beter eens gaat kijken voor iets anders. D denk ik! Wist je, dat mensen die hun stem verheffen ofwel liegen, ofwel erg onzeker zijn? Of van zichzelf weten dat ze geen benul hebben waar het nu precies over gaat? Of deze dingen gecombineerd? Zerxd-kyrgj - not found. No words found in this wordlist when searching for Zerxd-kyrgj. No direct (one word) anagrams for Zerxd-kyrgj found in this word list.


Vriendjespolitiek. Een geweldige uitvinding. Het levert een bedrijfswagen een een knap uurloon op, maar KIJK UIT VOOR HEPATITIS-B, met die kontlikkerij!!

kaal hoofd


ich wis nie d ge ne steejsenwage gekocht h!?

Brancard. ex-lasser, iemand die op Ed O'Neill lijkt Ik hou van mijn baas! If I say the words 'I LOVE YOU', would you smile and understand? De studentenraad pirate klysma liddy verwijdering congresman opat voorgrond schurftsnor kaalkop scheefbakkes. Words formed from any letters in poize, plus an optional blank or existing letter. MISSELIJKE SCHEEFSMOEL. Deze pagina maakt gebruik van CSS3, met deze techniek is het mogelijk om de content in te delen in kolommen, zoals in een krant. De stijl wordt dan ook "newspaper" genoemd. Een php-script kiest uit een aantal arrays blokjes tekst uit, totl willekeurig en zeker niet bedoeld of verwijzend naar sinterklaas, deze zin buiten beschouwing gelaten dan, die vervolgens over het aantal kolommen, dat aangegeven wordt in het css-bestand, verdeeld worden. En dan heb je nog die mottige, mislukte fietsenmaker die op Ed O'Neill lijkt, die zich in je gezicht als de vriendelijke, spontane, lieve collega profileert maar achter je rug elke kans neemt om je te stabben. Brown nosing and fanny patting seem to be a sport where I work.

Punch

Door Bert Lelant Amers

Klysma Darmentechniek, voor het ledigen van de endeldarm. Je moet er maar zin in hebben: dagelijks van Peer naar Hamont rijden om daar wat de vervelende zeikzak te gaan uithangen, tegen telkens dezelfde personen... American manufacturers of playing-cards are wont to include a blank card at the top of the pack; and it is, alas! true that some thrifty person suggested that the card should ... Kaalhoofdigheid. Niet iedereen kan er even goed mee overweg. Sommigen zijn gefrustreerd en werken dat op het werkvolk uit. Mag ik per jaar dat jij voor mij verknoeid hebt, n tand uit uw bakkes slaan? Ahja dat gaat niet want je hebt er geen 24 meer.

Uitkijken wanneer je een patint op een draagberrie legt...

'Ah! Dus als ik straks naar huis rijd, en daar aan dat wegje komt er een auto uit, dan moet ik daar gewoon tegenaan knallen, omdat daar nooit een auto uitkomt?' - 'Knal er maar keihard tegenaan ja ♥'

Het getto tijdens het nationaalsocialisme 1939-1945

Door sne rAllebrtaeMt

Onder het nazi-bewind werden getto's heringevoerd om de Duitse greep op de joodse bevolkingsgroep en op zigeuners te versterken en hun deportatie en vernietiging te vereenvoudigen.
In totaal hebben de nazi's alleen al in de door nazi-Duitsland bezette gebieden in Polen en de Sovjet-Unie minstens 1000 getto's gesticht. Alhoewel de gebruikelijke term in de literatuur getto is noemden de nazi's de getto's zelf Jdischer Wohnbezirk of Wohnsiedlung der Juden, beide te vertalen met joodse woonwijk.
Het eerste getto werd in oktober 1939 bij Piotrkw Bitrynulski in Polen gevestigd.
Tijdens de Tweede Wereldoorlog was het Getto van Warschau het grootste joodse getto: 450.000 560.000 mensen. Het op n na grootste getto van de nazis was dat van Lodz, eveneens in Polen: 300.000 mensen.
Words formed from any letters in STREANEL, plus an optional blank or existing letter.


Zoals je ziet staat er ook wel iets totaal anders soms

Volg hierbij de vijf stappen van de beoordelingsstructuur of negeer ze.

Bruinwerkerij

Door Meert Roelens

Overal stroomde water en leek het lekkage. Het leek alsof de helft van mijn meubelen al weg was. De huisbaas zei ineens zomaar dat ik er weg moest terwijl ik hem zei dat hij me dan een aangetekende opzegging had moeten sturen, dus dat hij in gebreke was. Maar het interesseerde hem geen zier en ik kon daar niets meer.... Dus ik heb nog getracht met de huurdersbond te bellen maar het was een hele vreemde onwerkelijke droom omdat het wel een toestand van oorlog leek.


Vermoedens zijn bevestigd: Ivo blijkt de herenliefde te beoefenen. ♥ ♥ ♥

Ja das stimmt!! en dan wou ik even zeggen dat ik ng een hobby heb: ik maak namelijk piepschuimen poezen en die bekleed ik dan met... Stof! Vanop afstand was het geslacht van de persoon in kwestie niet geheel duidelijk. Scheet.IVO LEUGENAER Remove Friend. Dat is nog van de tijd toen de ploegbazen nog eerlijk en behulpzaam waren, en niet egostisch en achterbaks zoals nu. H Ivo, ik kreeg er daarnet mijn ganse arm in!


De politieke partij gaat bromvliegen inzetten om taartschimmels te voorkomen.


Ik heb geen vrienden

Door Anco Yvaer

Ik loop de hele dag met mijn handen in mijn zakken, ga in andere afdelingen over KV Mechelen ouwehoeren, en ga bij de baas klagen als iemand meer dan n beker koffie drinkt.

Ik heb verdomme de eer gehad om met RM samen te werken, iemand die vanaf zijn geboorte al morsecodes en braille kon ontcijferen, perfect drietalig was, op zijn 20ste al elk machine dat er ooit bestaan heeft, nog bestaat en nog gemaakt moet worden, bediend n verbeterd heeft, fietsen kan herstellen en -ohja- terecht ploegbaas werd in de stampafdeling!
If you'd see all words which could be formed with the letters in TREBMAL , you would throw up.


Elodie van der Kruek leek z veel op Patricia Routledge dat ze genoodzaakt was haar baard te laten staan."Scheef Chef"

Scheef bakkes, wordt procentueel gecompenseerd door een scheef lichaam Er werd in die tijd nog met telex gecommuniceerd. Hoe kan da na!?

Ook voor fietsenmakers dient de vestigingswet in orde te zijn.

Definitief ongeschikt voor het voldongen werk. Sindsdien is de wereld MOOI geworden!

De Swingende Snorlijst
01. MOBY - "Go!"
02. 3 Doors Down - "Kryptonite"
03. J.U.S.T.I.C.E. - "D.A.N.C.E."
04. SCHIMMELBACK - "This is how you remind me"
05. De Deurzakkers - "Geef ons de sleutel maar!"UITSLAGEN
Score Ivo: 4/10: bnztd - onvoldoende
Score fietsenmaker: 3/10: zbikgl - net niet genoeg
Score Dambert: 1/10: VLYSPRA - hopeloos
Score Banny: 8,2 Geqhbudj - voldoende

Boodschap van algemeen nut


En waarom deze pagina? Er wordt hier gexperimenteerd met een php-script, gecombineerd met de css-techniek. Tekst wordt willekeurig geladen, evenals foto's met onderschriften en een titel. Het is de bedoeling dat het er uitziet als een krantenpagina.