Blog
- Geej se lèllike voel hod!
- It´s Thursday evening in Toronto - I had to actually ask the drummer - but for us, it´s Friday night ~ Paul Weller
- Mikor hosszú megfontolás után a legjobb döntést hozza
- k2 35 unlock, B-k15 open
- Wil degene die met mijn trekhaak heeft zitten kontneuken na zijn genot ook de trekhaak schoonmaken er hing nl nog stront aan
- Ik ben naar een zelfhulpgroep voor anorexiapatiënten geweest. De opkomst was nogal mager.
- Your boss was once again caught being a spunkfarmer.
- Wij zijn pas tevree, met een kwootje van Dwarsbalk.be op elke plee
- Mijn vrienden 35jr geleden zeiden: ‘Langs welke kant ge Stevoort binnenkomt; ge riekt altijd koestront
- Je zal maar een ééndagsvlieg zijn en je dagje niet hebben!
- En, zeg eens... Wanneer ben JIJ nog eens lekker klaargekomen?
- wie aan de weg timmert heeft veel spijkers
- The Pidgeon that dropped its full cargo on my head this morning as I was going back home from the shops. I don't know what it had been eating, but whatever it was he dropped about a pint of shit r
- Klommeleir!
- Hi!? Topnewsagency is here.I have been working with a team of professionals for 5 years. I am highly Professional in Press release writing. I can Dist
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Gevulde Kalkoen
Silla, 2004-04-29
Ingrediënten:
Voor de vulling:
100 gram champignons
1 ui
2 sneetjes witbrood
1 teentje knoflook, 25 gram boter
250 gram half-om-halfgehakt,
zout,peper
nootmuskaat 10 takjes selderij
10 takjes peterselie
1 ei
4 eetlepels slagroom
Maak de champignons schoon en hak ze grof. Pel en snipper de ui.Verkruimel het brood. Verhit in een pan de helft van de boter en fruit de ui ongeveer 3 minuten. Pers de knoflook erboven uit. Voeg de champignons toe en bak die ongeveer 3 minuten mee. Verhit in een koekenpan de rest van de boter en bak het gehakt hierin rul. Roer de champignons en het brood erdoor en voeg zout, peper en een snufje nootmuskaat toe. Doe het gehakt in een kom en laat het afkoelen. Knip de blaadjes van de selderij en de peterselie fijn. Klop in een kommetje het ei met de slagroom los en meng de kruiden en het ei door het gehaktmengsel.
Vul de kalkoen hiermee....
Ingrediënten:
Voor de vulling:
100 gram champignons
1 ui
2 sneetjes witbrood
1 teentje knoflook, 25 gram boter
250 gram half-om-halfgehakt,
zout,peper
nootmuskaat 10 takjes selderij
10 takjes peterselie
1 ei
4 eetlepels slagroom
Maak de champignons schoon en hak ze grof. Pel en snipper de ui.Verkruimel het brood. Verhit in een pan de helft van de boter en fruit de ui ongeveer 3 minuten. Pers de knoflook erboven uit. Voeg de champignons toe en bak die ongeveer 3 minuten mee. Verhit in een koekenpan de rest van de boter en bak het gehakt hierin rul. Roer de champignons en het brood erdoor en voeg zout, peper en een snufje nootmuskaat toe. Doe het gehakt in een kom en laat het afkoelen. Knip de blaadjes van de selderij en de peterselie fijn. Klop in een kommetje het ei met de slagroom los en meng de kruiden en het ei door het gehaktmengsel.
Vul de kalkoen hiermee....
~ Bekeken: 184 × | TOP | THUIS | TERUG
Doe mee!

Eluterius groeit door inbreng van gebruikers. Wil jij ook weetjes delen en dingen toe kunnen voegen? Word lid!
Weekpoll
En ook...

Top-30
De tussenstand in onze Eigenzinnige 30 van
week 49/2025. Muziek van 1950 tot nu!1
3
4
5
6
7
9
11
KAREL FIALKA - Hey Matthew 27
12
SCHMUTZ - Love Games 1
13
14
DESIRELESS - Voyage Voyage 25
17
MICHAEL PENN - No Myth 22
19
LEO SAYER - Orchard Road 14
20
22
23
FISHBONE - Hey Ma & Pa 20
24
STRUGGLER - Night Fever 11
25
26
KAMAGURKA - Marjolijntje 26
27
28
BLONDIE - Heart Of Glass 31
29


Rechts


