Dwarsbalk
  Verknoei je tijd op een nuttige manier!
LOG IN | INFO - VEEL GESTELDE VRAGEN | CONTACT    
Zoek in deze afdelingen:
Blog     Dagelijkse Zeep     WereldWoordenWeb
Brieven Aan Brigitte     De Verboden Lijst     Kwootjes     Muziekweetjes     Retro

Zoekopties
Blog (Est. 2004)  |  Dagelijkse Zeep  |  WereldWoordenWeb  |  Brieven aan Brigitte  |  De Verboden Lijst  |  Spelletjes  |  Rechts
Brieven aan Brigitte
Wa is dees? *
Zit je met een huishoudelijk, lichamelijk, persoonlijk, technisch, maatschappelijk of relationeel probleem? Behoefte om je mening te geven? Of nog iets anders? Heb je spontaan jeuk, uitslag of rare vlekken op je lichaam? Maakt je wasmachine een vreemd geluid? Voel je aparte sensaties als je je baas ziet? Beleef je vreemde dingen? Zit je met een prangende vraag?
Mail Brigitte! Zodra we een passend antwoord vinden, wordt je vraag gepubliceerd. Met het antwoord, uiteraard.


Of beantwoord zelf een brief


* "dees" is een superbelachelijk woord.

Verknoei tijd met een stom spel
Dots!
Speel land veroveren tegen Brigitte!Je wil natuurlijk méér lezen he!?

Anders: Kaartlezer

Beste klant,


U ontvangt dit bericht omdat wij hebben geconstateerd dat
u nog gebruik maakt van onze oude kaartlezer. Wij hebben
u meerdere malen proberen te contacteren.

Alle klanten van de Kaa Bee See die momenteel nog gebruik maken van
onze verouderde kaartlezer worden hierbij in de gelegenheid
gesteld om hun huidige kaartlezer kosteloos te vervangen
voor 17 december 2021.

Vraag hier kosteloos uw nieuwe kaartlezer aan.

Met vriendelijke groeten,
Uw BBC Team


Hallo Uw BBC Team


U ontvangt dit antwoord omdat wij hebben geconstateerd dat u nog gebruik maakt van een zeer oud bericht door middel van copy/paste. Wij hebben meerdere malen geprobeerd flauwe zever als dit te negeren.

Alle klanten van (de bank die u hier in een slecht daglicht wil stellen) én mensen die er niet eens klant zijn (zoals wij), zijn deze zever stilaan beu.
U wordt in de gelegenheid gesteld om er maar eens mee op te houden en uw bezigheden kosteloos te vervangen voor 17 december 2021.

Vraag hier kotsloos een leven aan.

Met andere woorden: HOU ER TOCH GEWOON MEE OP!
Wij hopen dat deze mail en vooral het antwoord véél lezers bereikt.

Fuck off!
Brigitte.


  | 548× gelezen

Probleem: Mijn (35v) goede vriendin (35) maakt levenskeuzes die ik verafschuw

Ik ben al bijna 15 jaar bevriend met Jasmine. We hebben samen veel meegemaakt; ze heeft me altijd UITERST gesteund, en aardig, en eerlijk gezegd een goede vriend. We kwamen dichter bij elkaar in een tijd dat veel van mijn meer jeugdige, giftige vriendschappen eindigden en ik besefte hoe een goede vriendschap eruit zag.

Ik hoop dat mijn bericht niet wordt verwijderd vanwege politieke inhoud, maar het is relevant. Ze is heel erg een 'sociaal activist'-type, en is er sinds 2016 nog hondsdol van geworden. Ik ben het met haar eens over deze onderwerpen, maar ik post het bijvoorbeeld niet op sociale media of duw het niet in het gezicht van mensen, tenzij het relevant is. Ze is wat je zou kunnen noemen "performatief" erover. Zoals het starten van enorme ruzies op sociale media, het posten van opruiende dingen terwijl je "vrienden" blijft met familieleden van het tegenovergestelde standpunt die NATUURLIJK commentaar gaan geven en problemen beginnen, wat dan een enorme ramp wordt... verkeerde manier, maar ik probeerde het los te laten.

Het probleem voor mij is echter dat ze getrouwd is met iemand die het tegenovergestelde is van haar wat betreft belangrijke politieke en sociale opvattingen. Ze is getrouwd met iemand van wie je zou kunnen zeggen dat hij een beetje een 'bro' is, denkt dat lezen voor 'meisjes' is, is absoluut anti-intellectueel, dit type persoon. Ik ben er persoonlijk getuige van geweest dat hij gruwelijke racistische opmerkingen gebruikte, hoewel hij het nu beperkt in haar buurt. Hij is ook nooit verlegen om tegen LGBTQIA-mensen in te gaan, hoewel mijn Jasmine hem altijd verontschuldigt door te zeggen: "hij is niet hatelijk, hij weet gewoon niet dat je die dingen niet mag zeggen."

Hun relatie is in de loop der jaren super raar geworden. Ze geeft eigenlijk toe dat ze hem 'tolereert', maar ze doet ook wat hij haar zegt, ondanks dat ze beweert een enorme feministe te zijn en dit telkens weer in je gezicht duwt. Ze geeft toe dat ze ervan uitgaat dat ze een gescheiden leven zullen leiden, maar geeft toe dat ze financieel afhankelijk van hem is, en dat ze niet echt fulltime werkt (en ook helemaal niet wil werken), dus ze tolereert het maar. Hij betaalt alles, ook al is ze meer dan in staat om een ​​fulltime baan te krijgen, ze wil gewoon niet...

De afgelopen jaren raakte ze echt geobsedeerd door zwanger worden. Ik begreep gewoon NIET waarom je een baby met deze persoon zou willen hebben. Ik zal omwille van de transparantie ook toegeven dat ik absoluut kinderloos ben, en ik begrijp niet waarom je in een situatie als deze een baby zou krijgen alleen maar om een ​​baby te krijgen. Ze geeft zelfs toe dat hij geen erg betrokken vader zal zijn. Ze heeft ook dingen gezegd alsof ze bang is dat hij hun toekomstige kinderen zal beïnvloeden om zoals hij en zijn familie te zijn, die even onwetend zijn en laster rondstrooien, walgelijke raciale taal gebruiken, enz.

Ze is zwanger en is er erg geobsedeerd door. Ze zei ook dat haar man zei dat het het beste zou zijn als ze helemaal zou stoppen met werken om 'fiscale redenen', dus ik moet naar haar luisteren om deze actie te rechtvaardigen, ook al druist het echt weer in tegen wat ik dacht te weten van haar als persoon. Een deel van de reden waarom we zoveel verbonden waren, is dat we allebei zeer ambitieuze mensen waren en zeer carrièregericht, dus om haar te horen besluiten haar carrière te beëindigen en volledig afhankelijk te worden van de echtgenoot die ze 'tolereert', brengt me echt in verwarring.

En ik ben zeker niet perfect of een heilige van sociale rechtvaardigheid, maar... haar acties zitten me duidelijk diep dwars, maar ze is een goede vriendin voor MIJ, maar hoe meer ik naar haar praat luister, de dingen die ze ter sprake brengt, hoe manier waarop ze de dingen accepteert waar ze tegen zegt te zijn, omdat ze op de een of andere manier "gemakkelijker" lijken... Ik weet niet eens hoe ik dit naar haar toe moet brengen, of hoe ik met haar moet praten, omdat ik kritiek heb op iemands echtgenoot of het gezinsleven is nooit gemakkelijk. En ze is zwanger, dus wat moet je nu eigenlijk doen? Ze heeft eigenlijk haar keuze gemaakt.

Ik weet niet hoe ik door deze vriendschap moet navigeren, of ik iets moet zeggen en hoe, of hoe ik moet uitleggen of ik afstand tussen ons houd. Ik voel me zo schuldig en verward, en veroordelend, maar ook extreem boos. Wat zou jij doen in deze situatie? Wat kan ik zelfs zeggen?

onzekere groetjes,
Betsy


Hallo Betsy


Jasmine zegt dat het een goed idee zou zijn als je je eens wat meer met je eigen zaken zou moeien. En daar heeft ze grotverdomme gelijk in.

Steeds tot uw dienst,
Brigitte.


  | 445× gelezen

Anders: I NEED YOUR URGENT ATTENTION !!!!!!

Hello ,

How are you doing today? I hope this message finds you in good health.

I am Mr. Abdulla Qassem , Group Chief Operative Officer at Emirates National Bank of Dubai, I'm here to seek for a business partnership with you. Kindly get back to me for more detailsRegards,
Abdulla Qassem, COO National Bank Dubai.


Hallo Abdalluh


We hebben misschien wel interesse, maar moeten wij dan naar Dubai komen?

Gegroet,
Brigitte.
PS: Er staat één uitroepteken te weinig in je titel


  | 623× gelezen

Waarschuwing: De link tussen de coronaspuit en 5G: géén fabeltje!!!

Bij deze wil ik iedereen waarschuwen om zich NIET te laten inenten! Ik geloofde het eerst ook niet en heb me twee keer laten inenten, maar toen ik na de tweede spuit thuiskwam en inlogde om mijn modem te configureren, zag ik bij de verbonden toestellen niet enkel de namen van mijn pc, mijn laptop en onze verbonden telefoons, MAAR OOK MIJN RIJKSREGISTERNUMMER!!

Toen ik daarop klikte zag ik een lijst van coördinaten en dit bleken de coördinaten te zijn van waar ik geweest ben sinds de inenting!

Ik dacht ook eerst dat die berichten over inentingen en 5G domme redeneringen waren van domme, bange mensen maar het is gewoon allemaal waar!! Trap er niet in mensen!

Bange groetjes,
Haldewich B., Beernem


Haldewich!

We gaan hier nog iets aan toevoegen: bij je mail zat een document met gedetailleerde informatie! Zo konden we zien dat je na de inenting naar de winkel bent geweest en wat je er gekocht hebt en dat je met je elektronische cheques betaald hebt! Je pincode kennen we nu ook! Deze is 5336!

Toen je bij de winkel vertrok heb je een snelheidsovertreding gemaakt ergens in zone 50! Dit staat allemaal in dat document te lezen!

Het is duidelijk, covid maakt mensen gek!!

Onzekere groetjes,
Brigitte.


  | 806× gelezen

Probleem: Levering niet besteld

Hallo Brigitte.

Ik ben sinds enkele maanden aan het tuinieren geslagen. Ik ga naar tuincentra om dingen te kopen en soms bestel ik dingen via webschops.
Vorige week werd er een lading potgrondt geleverdt. In totaal 25m² kubieke meter maar ik heb godverdomme helemaal geen 25m² kubieke meter potgrondt besteldt man!

Boze groetjes,
Sim Soorlam


Sim...

Potgrond wordt in liters geleverd, niet in kubieke vierkante centimeters.

Wat is een webschop?

We denken dat je een beetje doorslaat in het tuinieren. Je stelt dat je aan het tuinieren geslagen bent en dat klinkt alsof je plots alles op tuinieren inzet en dat het helder denken niet meer werkt.
Kweek je groenten? Het is bekend dat de geur van rottende tomatenplanten, zonnebloemen en courgetten hallucinerende reacties kan geven. Wij kennen iemand die na het inhaleren van de walm van overjaarse tomatenplanten plots wartaal begon uit te kramen en zich hulde in het trouwkleed van zijn moeder. Hij heeft toen, volledig onbewust van zijn toestand, een geheel nieuwe keuken besteld. Kostprijs 14.365 euro alstublieft.

We denken dat het met jouw bergje potgrond wel meevalt dan.

Hopend jou van dienst te zijn geweest,
Brigitte.


  | 972× gelezen

Anders: Hoi!

Hoi, ik ben Clara van SpeelMetMe.be en ik heb je iets speciaals te bieden. Kijk naar de bijlage die ik je heb gestuurd,lees het en zorg ervoor dat ik je iets speciaals aanbiedt, wat je denkt ...

x,
Donna Daly


Hoi!

Dag Clara! Of Donna! Of Peter of Gerard of wat dan ook!

"en zorg ervoor dat ik je iets speciaals aanbiedt" ?

We herhalen: "en zorg ervoor dat ik je iets speciaals AANBIEDT"?

Ik aanbiedt? Serieus?

We hebben je bijlage niet geopend. Leer eerst vervoegen, dan zien we wel weer verder.


Dadakes,
Brigitte.


  | 853× gelezen

Probleem: Date spreekt niet meer met mij nadat ik iets vroeg over een vrouw op zijn fb

Hallo Brigitte

Ik (v, 25) ben een tijdje op dates geweest met K. (m, 30) maar hij heeft het contact verbroken. Hij zegt dat hij klaar is met mij omdat ik iets had gevraagd over een specifieke vrouw die ik op zijn fb had gezien. Hij vindt dat ik helemaal psaiko ben. Nu moet je weten dat hij zelf een tijdje terug iets gevraagd heeft over een man die hij op mijn fb gezien had en ik heb daar netjes op geantwoord. Dus hoezo ben ík de slechterik?

onzekere groetjes,
Dyane Aca


Hallo Dyane

Tja, sociale media he! Wat doe je eraan!

Groetjes,
Brigitte.


  | 1177× gelezen

Anders: Bekijken...

Wist je dat er meer vrouwen dan mannen zijn in Rusland en Oekraïne.

Wil je er een paar bij jou in de buurt ontmoeten?

Grote database van bevestigde en actieve singles.???? Gratisinschrijven ???? ,
Juan Evans


1. Ja Juan, dat wisten we.
2. Nee.
3. Boeit niet.


Fuck off!
Brigitte.


  | 1657× gelezen

Probleem: Ik vind alles stom aan hem!

Hoi Brigitte

Ik zit met een vervelend probleem. Ja, ik weet dat een probleem meestal wel vervelend is, maar ja...

Ik werk sinds twee jaar in een fabriek en ik sta met één collega in een kleine afdeling. Hij is een aangenaam persoon en een goeie collega. Hij is ongeveer 10 jaar ouder dan ik.

De samenwerking gaat perfect, maar ik heb onlangs iets ondervonden: ik vind àlles stom aan hem. En met "alles" bedoel ik ook "alles": Zijn naam, zijn kleren, stem en woordkeuze, wat hij tussen zijn brood heeft, hoe de boterhammen in zijn brooddoos geschikt zitten, zijn brooddoos zelf en ook zijn thermosfles met daarin stomme koffie.

Zijn kapsel, dat hij een baard heeft, zijn manier van stappen, hoe hij zijn overall en jas aan- en uit doet, de jas zelf, dat hij zijn jas aan het middelste haakje hangt in zijn locker en de overall rechts, dat hij de bovenste twee drukknopen van zijn overall open laat, de stickers op zijn locker, zijn naamplaatje met daarop zijn stomme naam geschreven in zijn stomme handschrift.

Hoe hij niest, dat hij zijn zakdoek in zijn linkerbroekzak opbergt en zijn sleutels rechts. Zijn sleutels hangen aan een stomme sleutelhanger en ik vind het stom dat aan die sleutelhanger een nagelknipper hangt, ookal heb ik dat zelf ook.

Zijn hond, de naam van zijn hond, zijn vrouw, de troetelnaam voor zijn vrouw, zijn kinderen, de manier waarop hij werkt, het merk van zijn yoghurt, ...

Hij heeft soms stomme dingen bij zich, in een stomme winkeltas van een stomme winkel (waarom gaat hij niet winkelen waar iedereen gaat winkelen?)

Het feit dat hij 7 kilometer van het werk woont is stom, hij rijdt met een stomme auto waar een stomme nummerplaat aan hangt.
Op zijn auto kleeft een grappige sticker maar bij hem heeft dat een stom effect!

Hij heeft een stomme zonnebril die hij in een stom etui opbergt, ...

Hij heeft stomme hobby's en een stomme voorkeur voor muziek, hij zingt mee met de stomste reclamespots en stomme liedjes, vertelt stomme moppen, ...

Ik wíl hier overal wel doorheen kijken maar dat lukt niet! En als hij een dag verlof heeft mis ik hem! Stom he!

verwarde groeten,
Shindy Korzijn


Ojee Shindy!

Wij zijn gestopt met lezen bij "zakdoek in de linkerbroekzak", dit deed voor ons absoluut de deur dicht!
Wat een hel moet dit voor jou zijn!

Sterkte!
Brigitte.


  | 1592× gelezen

Anders: Moeders en dochters verlenen seksuele diensten...

Mijn naam is Nathalie (45) en dit is mijn dochter Martine (26).


We wonen in Brugge maar zijn beschikbaar in heel België.

We houden van SEX en houden ervan om het te beoefenen.

We brengen geen kosten in rekening voor onze diensten, maar we willen dat het goed is.


Neem online contact met ons op als je geïnteresseerd bent in een onvergetelijk trio.


Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen want u wilt er geen spijt van krijgen.

U kunt enkele van onze meer intieme foto's bekijken door op de onderstaande link te klikken of contactmet ons op te nemen.


www.hardewind.site


We wachten op uw antwoord.
Patricia Woet


Patricia

Ben je nu nog steeds met die zaken bezig?
Wij moeten tot onze spijt zeggen (en tot in den treure herhalen) dat "Brigitte" niet echt bestaat en dat wij een team zijn. Wij zijn hier met minstens zes personen. Een trio bestaat uit drie personen.
De foto die bij je mail zat, waarbij je met een andere vrouw een soort van borstvoeding uitbeeldt, tonen we uiteraard niet.

Dadakes,
Brigitte.


  | 1643× gelezen
MAIL BRIGITTE | BEANTWOORD EEN BRIEF! | ONTKRACHTER

Ga naar pagina | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
Respect!
Is anybody out there? 
Op een goeie slechte site ben je hopelijk nooit alleen:
Symptoma.it
Aantal personen offline: 9115786**
Muziek 
*Maar waarschijnlijk niet | **Dit aantal is allicht niet juist | THS | CNTCT | TOP |  Materiaal: 2001 - 2022 | www.dwarsbalk.be werd gemaakt door Jormeidt en Walbrik Allochtre