Retro - ouwe nest uit het archief!
- Geej se lèllike voel hod!
- This one's for the people who can't read ~ Liam Gallagher
- De KVBVB kan zoveel openheid echter niet waarderen
- het is toch verschrikkelijk grote inbeziel
- lol ich dig ouch lol goei weeknd lol
- I am final, I am sorry, but, in my opinion, this theme is not so actual.
- Je hoeft je niet altijd aan te passen aan je omgeving. Als je tussen idioten zit zou je idioot zijn om ook idioot te worden
- Wat dat betreft ben ik net zo kwaad op de Adviesburogeneratie. Met hun tweede huis in Frankrijk.
- !seen Winamp
- A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Eerder eretekens voor Eerdekens!
- als jouw kont kon spreken zou ze een eigen paspoort moeten hebben
- Hij zegt ook dat het niet gratis is dat u daarvoor moet betalen na een maand? En dat ze niks gratis geven. Maar heb wel gelAchen?
- Ritzi bii ritzi baa ritzi boem
- Hij kwam naar binnen in een rok, zij nam haar koffers & vertrok
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Restjesdag
Benodigdheden:
- pannenlikker,
- 1 grote ovenschaal,
- 1 stanley-mes,
- milk-shaker,
- 1 grote kom,
- mixer.
Hoe gaan we te werk ?
Er zijn zo van die dagen dat je jezelf stoort aan al die restjes van eten die overblijven, en aan al die blikjes en potjes en bakjes die al màànden in de koele berging of kelder, hun oude dag (het overschrijden van de versheidsdatum) staan af te wachten. Je stoort je al lang aan de ketchup die in de flacon blijft zitten, broodkorsten die blijven liggen....enz.
Er is echter een oplossing !
Gooi deze overblijfselen allemaal bij elkaar in de kom. Snij de eventuele ketchupflacon(s) open en haal er met de pannenlikker de overblijfselen uit. Dit moet ook in de kom. Neem nu de mixer en meng het tot één geheel.
Giet de brij over in de ovenschaal, veeg met de pannenlikker de restjes uit de kom. Er mag niets verloren gaan !
Strijk de brij gelijk en maak er een motiefje in met een vork of saté-prikker. Zet de schaal in de oven en laat ze een half uur bakken.
De restjes van drank doe je bij elkaar in de milk-shaker, en ook daarvan maak je één (pot nat) geheel.
De brij moet warm geserveerd worden, de drank lekker koel. Dit gerecht heeft, buiten het feit dat het extreem lekker is, nóg voordelen:
- De restjes worden opgeruimd, dus de kelder wordt weer netjes,
- Het kost niks,
- En belangsrijkst van al, je hoeft 's anderendaags ECHT NIET te gaan werken !!
Wat is dit?
Deze pagina verzamelt zeer oude doorstuurmails en domme lijstjes die ons in de prehistorie gemaild werden. We hadden ze destijds verzameld als "funmails" en je kon ze vanaf de site naar anderen doorsturen.En waarom bewaren we ouwe nest? Daarom. Omdat we daar goesting in hebben.
Rechts
