Retro - ouwe nest uit het archief!
- Geej se lèllike voel hod!
- I told people I was a drummer before I even had a set, I was a mental drummer. ~ Keith Moon
- een kip legt het ei nooit ver van het nest
- Heej Murat ik heb je auto beklad! Heej ja heej ja hooow!
- pluk de dag niet voor het avond is
- un ver vert verse un verre vers le verrier vers vingt heures
- caravan sex is nogal omslachtig
- Dat is net zoals het "vergelijken", je stelt hiermee dingen gelijk zonder dat je de tekortkomingen van de mindere toevoegt. Ja, tovenarij als het ware
- De Keutelaere houdt de bal met een fikse inspanning nog net binnen voor de neus van Cement
- Ik stink misschien ja, maar alleszins niet zo erg als jij
- Ik nieste en liet tegelijkertijd een scheet. Ik weet niet wat ik best eerst afveeg nu
- Hello, nice website I have a spa business and a proofreading thesis order. we provide acedemic editing services. we can edit any type of document for
- hoge bomen hebben lange takken
- Met diene zeiver!
- Ik moest van de buurvrouw horen dat ik stink
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Restjesdag
Benodigdheden:
- pannenlikker,
- 1 grote ovenschaal,
- 1 stanley-mes,
- milk-shaker,
- 1 grote kom,
- mixer.
Hoe gaan we te werk ?
Er zijn zo van die dagen dat je jezelf stoort aan al die restjes van eten die overblijven, en aan al die blikjes en potjes en bakjes die al màànden in de koele berging of kelder, hun oude dag (het overschrijden van de versheidsdatum) staan af te wachten. Je stoort je al lang aan de ketchup die in de flacon blijft zitten, broodkorsten die blijven liggen....enz.
Er is echter een oplossing !
Gooi deze overblijfselen allemaal bij elkaar in de kom. Snij de eventuele ketchupflacon(s) open en haal er met de pannenlikker de overblijfselen uit. Dit moet ook in de kom. Neem nu de mixer en meng het tot één geheel.
Giet de brij over in de ovenschaal, veeg met de pannenlikker de restjes uit de kom. Er mag niets verloren gaan !
Strijk de brij gelijk en maak er een motiefje in met een vork of saté-prikker. Zet de schaal in de oven en laat ze een half uur bakken.
De restjes van drank doe je bij elkaar in de milk-shaker, en ook daarvan maak je één (pot nat) geheel.
De brij moet warm geserveerd worden, de drank lekker koel. Dit gerecht heeft, buiten het feit dat het extreem lekker is, nóg voordelen:
- De restjes worden opgeruimd, dus de kelder wordt weer netjes,
- Het kost niks,
- En belangsrijkst van al, je hoeft 's anderendaags ECHT NIET te gaan werken !!
Wat is dit?
Deze pagina verzamelt zeer oude doorstuurmails en domme lijstjes die ons in de prehistorie gemaild werden. We hadden ze destijds verzameld als "funmails" en je kon ze vanaf de site naar anderen doorsturen.En waarom bewaren we ouwe nest? Daarom. Omdat we daar goesting in hebben.
Rechts
