Retro - ouwe nest uit het archief!
- Geej se lèllike voel hod!
- He's a poet, he's a philosopher, and last night, I think I saw him walking on water ~ Mick JaggerMick Jagger introducing Bono when he received his MTV Free Your Mind award, Nov. 1999...
- iLL WuN - Je weet wat is wat maar je weet niet wat is wat, wat de fak zegt:
- Dat is van bil gaan met je handt
- met je mond vol tandpasta staan
- eerst kakken, dan kwootje plakken
- Mijn perforator leegmaken voelt aan als carnaval in het Corona tijdperk (RT)
- Ménage a trois: de paardenren bevindt zich rechts
- That’s not god, that’s ACME, the coyote always uses them to get across the canyons
- Andras Pandy had voor alles een oplossing
- Ai, heb nu zulk zuur mens naast je horecazaak wonen... Ze ruikt niet het eten, ze ruikt geld!
- 2 dagen in een ander land geweest LOL :p :p :p
- Richard Klepelgieter is zó snel, dat hij in één hand kan klappen, door deze zo verschroeiend snel te bewegen dat er een kleine sprong voorwaarts in de tijd plaatsvindt, zodanig dat wanneer hij zijn hand draait en in de andere richting beweegt, deze de "vorige" beweging tegenkomt. *KLAP*
- Wat zou het een mooi toeval zijn als ze bij het VERBOUWEN van het nieuwe FCBstadion, de speler VERBAUWhede terughaalden!
- Ik ben nog nooit gaan zwemmen!
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Restjesdag
Benodigdheden:
- pannenlikker,
- 1 grote ovenschaal,
- 1 stanley-mes,
- milk-shaker,
- 1 grote kom,
- mixer.
Hoe gaan we te werk ?
Er zijn zo van die dagen dat je jezelf stoort aan al die restjes van eten die overblijven, en aan al die blikjes en potjes en bakjes die al màànden in de koele berging of kelder, hun oude dag (het overschrijden van de versheidsdatum) staan af te wachten. Je stoort je al lang aan de ketchup die in de flacon blijft zitten, broodkorsten die blijven liggen....enz.
Er is echter een oplossing !
Gooi deze overblijfselen allemaal bij elkaar in de kom. Snij de eventuele ketchupflacon(s) open en haal er met de pannenlikker de overblijfselen uit. Dit moet ook in de kom. Neem nu de mixer en meng het tot één geheel.
Giet de brij over in de ovenschaal, veeg met de pannenlikker de restjes uit de kom. Er mag niets verloren gaan !
Strijk de brij gelijk en maak er een motiefje in met een vork of saté-prikker. Zet de schaal in de oven en laat ze een half uur bakken.
De restjes van drank doe je bij elkaar in de milk-shaker, en ook daarvan maak je één (pot nat) geheel.
De brij moet warm geserveerd worden, de drank lekker koel. Dit gerecht heeft, buiten het feit dat het extreem lekker is, nóg voordelen:
- De restjes worden opgeruimd, dus de kelder wordt weer netjes,
- Het kost niks,
- En belangsrijkst van al, je hoeft 's anderendaags ECHT NIET te gaan werken !!
Wat is dit?
Deze pagina verzamelt zeer oude doorstuurmails en domme lijstjes die ons in de prehistorie gemaild werden. We hadden ze destijds verzameld als "funmails" en je kon ze vanaf de site naar anderen doorsturen.En waarom bewaren we ouwe nest? Daarom. Omdat we daar goesting in hebben.
Rechts